AHİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KARABAĞLAR’I RENKLENDİRDİ

31. Ahilik Haftası’nın ikinci gününde etkinlikler Karabağlar ilçesinde gerçekleştirildi. Programlar çerçevesinde güne Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile Kaymakam Mehmet Sadık Tunç kaymakam ve Belediye Başkanları makamlarında ziyaret edildi. Ziyaretlerde İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, ilçe yöneticilerine Ahilik Nasihatı Tablosu sundu. Selvitopu ve Tunç bütün etkinliklere katılarak esnaf teşkil

Etkinlikler çerçevesinde Karabağlar Mobilyacılar Sanayi Sitesi’nde esnaf sanatkarlara kahvaltı verildi. Kahvaltıda esnaf sanatkarlara seslenen İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, Ahi Felsefesi’ni topluma ve yeni nesile doğru aktarmayı hedeflediklerini kaydetti.
İlçe yöneticilerinin de görüşlerini aktardıkları kahvaltıların ardından Şehit Fethi Bey Lisesi bahçesinde öğrencilere Şed Kuşatma Töreni’ tiyatral sunum yapıldı. Gösterinin ardından protokol üyeleri tarafından geçen eğitim yılında sınıflarını birincilikle bitiren öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Okul bahçesine ve koridorlarında sergilenen meslek standları ve meslekleri simgeleyen canlı heykeller gezildi, öğrencilere Ahi Pilavı ve Ahi Helvası ikram edildi.

Fotoğrafların devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz

AHİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KARABAĞLAR’I RENKLENDİRDİ

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun