'BİRLİKTEN İZMİR DOĞAR'

İzmir’de yaşanan deprem felaketinin ardından, İzmirli meslek kuruluşları ve kurumlar, depremde bir aile ferdini kaybeden ve evsiz kalan mağdurlar için kampanya başlattı.
"Birlikten İzmir Doğar" sloganıyla başlatılan kampanya ile rezerv alanlardan temin edilecek arsaya kalıcı konutlar yapılması ve 12 ayda teslim edilmesi hedefleniyor.
Kampanyanın tanıtımı için İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında düzenlenen basın toplantısına, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekerniya Mutlu, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar, Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı Jak Eskinazi, İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli, Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Hasan Küçükkurt, Ege Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı Fadıl Sivri, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Başkanı Salih Esen, İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şükrü Barış Kocagöz, Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Meclis Başkanı Kenan Yalavaç ve Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Mustafa Aslan katıldı.
Basın toplantısında konuşan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, depremin İzmir’in yanısıra tüm Türkiye’yi derinden sarstığına dikkat çekti.
Mutlu: ‘Hepimize geçmiş olsun. Çok üzüntülüyüz. Birbirimize daha çok sarılmak ve destek olmak, yükleri hafifletmek için başlatılan tüm çalışmaları gerçekleştiren başta Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan olmak üzere, bakanlarımıza, valimize, büyükşehir belediye başkanımıza ve beraber görev yapmaktan onur duyduğum, bu güzel kentin meslek odası başkanlarına çok teşekkür ederim.
Bir baba gibi
Yıkılan binaların altında kalan esnaflarımız var. Mağdur üyelerimizi tespit edip yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Sığacık’ta da tsunamiden etkilenen esnafımız var. Mağdurlara, bir babanın oğluna yetişmesinden daha çabuk yetişen devlete teşekkür ediyorum. Depremin hemen ardından zarar gören bölgelerde çalışacak ekipleri oluşturduk. Ben Sığacık ilçesine incelemeye gittim, devletin orada insanların hasar tespitlerini yaptığını, AFAD’ın, kaymakamımızın özverili çalışmalarını gördüm.
Netice itibarıyla, üzüntüsü en fazla olan, bu depremde bir yakınını kaybeden insanların yaralarını bir an olsun hafifletmek, yüzlerinin gülmelerine katkı koymak amacıyla başlatılan bu projeyi çok önemsiyoruz. Teşkilatımızdan gelen yardımları ilgili yerlere ulaştırmak, bu depremden zarar gören esnafların yarasını sarmak adına üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız’ şeklinde konuştu.
Hesap Adı : Birlikten İzmir Doğar Kampanyası
T.İŞ BANKASI
İzmir Şubesi (3400)
TR06 0006 4000 0013 4003 5035 01
T.VAKIFLAR BANKASI
Kordon Şubesi (440)
TR51 0001 5001 5800 7312 2758 33
ZİRAAT BANKASI
İzmir Şubesi (137)
TR17 0001 0001 3700 3500 3550 01
HALKBANK
İzmir Şubesi (430)
TR82 0001 2009 4300 0016 3412 72

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun