Uzunkaya’ya nezaket ziyareti…

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yöneticileri, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’yı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.

Uzunkaya’ya İzmir Esnaf Teşkilatı hakkında bilgi veren İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, kentteki tüm kurumlarla iyi ilişkiler kurmaya önem verdiklerini hatırlattı.

Esnaf sanatkarların sosyal yaşamdaki önemine de değinen Mutlu, ‘Ahilik ilkelerinden aldığımız terbiye ile çalışmalarımızda sevgi ve saygıyı esas alıyoruz. Kente katkı koyabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyor, kent dinamikleri ile sağlıklı ve uyumlu çalışmalar yapıyoruz. İzmir Emniyet Müdürlüğü ile de bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da uyumlu çalışmalarımızı sürdüreceğiz’ dedi.

Esnaf sanatkarların toplumun önemli kesimlerinden birini oluşturduğunu kaydeden İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ise, ‘Türkiye’nin her ilinde olduğu gibi İzmir’de de esnaf sanatkar yoğunluğu var. On binlerce ailenin geçimini sağlayan, değişik iş kolları ile ekonomiye katkı koyan bir kesimi temsil ediyorsunuz. Kapımız size hep açık olacak. Her türlü sıkıntınızı, yapıcı eleştirilerinizi, önerilerinizi dinlemeye hazırız. Örgütlü olan her yapı sorunları çözmede etkilidir. 30 yıl önce de İzmir’de görev yaptım. Bu kez İl Emniyet Müdürü olarak yeniden kente dönmekten ve sizlerle çalışmaktan mutluluk duyuyorum’ diye konuştu.

 

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun