Toprak'a hoşgeldin ziyareti...

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yöneticileri, İzmir'in yeni valisi Mustafa Toprak'a nezaket ziyaretinde bulundu. İESOB yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleiryle birlikte Vali Toprak'ı ziyaret eden Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu, Mustafa Toprak'a yeni görevinde başarılar diledi.

Esnaf sanatkarların toplumsal yaşamda farklı işlevleri olduğunu hatırlatan İESOB Başkanı Mutlu, 'Birlik yöneticileri böylesine seçkin bir kesimin temsilcileri olarak hem temsil ettikleri üyelerin hem de toplumun yararına olacak çalışmalara katkı koymaktadır. Bugüne kadar bu düşüncelerle hareket ettik, bundan sonra da esnafın, İzmirlilerin, kentin menfaatine olacak her çalışmaya katkı koymaya da hazırız. Bugün size 'Kentimize Hoşgeldiniz' demek için ziyarette bulunduk. Sizi kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz' dedi.

Esnaf sanatkarların sosyal yaşamda cefakar bir kesimi temsil ettiğini kaydeden İzmir Valisi Mustafa Toprak ise, 'Üyeleriniz mesleklerini  özveri ile, fedakarca çalışarak icra ettiğini biliyorum. Esnaf sanatkarlar bir toplumun en ucuna kadar ulaşan kılcal damarlardır. Bu kesimin sorunların çözülmesi, rahat çalışabilecekleri ortamların sağlanması aynı zamanda halkın daha iyi hizmet alması açısından da gereklidir. Yeni dönemde esnafın toplumsal yaşamdaki bilinci içinde hareket ederek, esnaf yöneticileriyle güzel diyaloglar kurarak hem bu kesime hem de kent halkına yararlı hizmetler vereceğimize inanıyorum' diye konuştu.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun