Mutlu’ya İlçelerden tam destek

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’ya,  Mayıs ayında yapılacak Birlik genel kurulu öncesi ilçelerden de tam destek geldi. İlçelerde kongrelerini tamamlayan odaların başkan ve yöneticileri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’ya ziyarette bulunarak, Birlik kongresinde destek sözü verdiler.

Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay, Kiraz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selim Özdeveci, Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Gelve ile oda yöneticileri, Mutlu’nun çalışmalarını yakından izlediklerini söyledi. Narlıdere Esnaf Odası’nın ziyaretine Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hasan Kırmacı’nın da katılması dikkat çekti.

Zekeriya Mutlu’nun tüm teşkilatı kucaklayan çalışmalar yaptığını hatırlatan oda yöneticileri, ‘Birlik Başkanımız Zekeriya Mutlu’nun çalışmalarından memnunuz.  Her faaliyetimizde Mutlu’yu ve ekibini hep yanımızda gördük. Birlik genel kurulunda da çalışmalarını takdir ettiğimiz Zekeriya Mutlu’yu ve ekibini destekleyeceğiz.’  diye konuştular.

Oda yöneticilerinin desteklerinden büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, ‘Yaptığım çalışmalarda teşkilata en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösterdim. Bundan sonra da camianın emrinde olacağım. Bu koltuklar geçici, mühim olan görev süremiz boyunca teşkilatımıza, kentimize ve ülkemize faydalı olabilmek, yarın bir gün görevden ayrılınca iyi anılmaktır. ‘ dedi.

Genel kurulların çoğunun tamamlandığını kaydeden Mutlu, ‘Esnaf sanatkarlar kongrelerinde hem yeni yöneticilerini seçiyor, hem de mesleki ve genel sorunlarını tartışarak çözüm önerileri almak için çaba sarf ediyor. Odalarda yöneticilik yapmak özveri ister. Sorunlarımıza çözüm arayıp el ele kol kola seçimlere gitmeliyiz.’ şeklinde konuştu.

FOTO ALTLARI.

FOTO 1:  (Soldan sağa) Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, Kiraz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selim Özdeveci.

FOTO 2: Narlıdere Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Gelve ve oda yöneticileri, İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ile bir süre sohbet etti.

 

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun