Mutlu’ya Bakırçay Havzası’ndan destek..

Mayıs ayında yapılacak Birlik genel kurulu öncesi Bakırçay Havzası’ndaki ilçelerde faaliyet gösteren odalardan Zekeriya Mutlu’ya destek geldi.

Bergama’dan beş, Menemen’den dört  odanın başkan ve yöneticileri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’yu ziyaret ederek, İESOB kongresinde yanında olacaklarını bildirdi.

Bergama Kahveciler Odası Başkanı Kazım Kızılcaoğlu, Terziler Odası Başkanı Yusuf Kurtuldu ile Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Salim Söyler, Lokantacılar Odası Başkanı Mustafa Bayraktar,  Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vedat Yiğit ile, Menemen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu, Minibüsçüler Odası Başkanı Lütfi Çenber, Esnaflar  Odası Başkanı Mesut Damar, Sanatkarlar Odası Başkanı Salih Can Kahvecioğlu ve yöneticileri Mutlu’ya teşekkür plaketi de verdi.

Ziyaretlerde konuşan oda yöneticileri, ‘Birlik Başkanımız Zekeriya Mutlu’nun çalışmalarından memnunuz.  Her faaliyetimizde Mutlu’yu ve ekibini hep yanımızda gördük. Birlik genel kurulunda da çalışmalarını takdir ettiğimiz Zekeriya Mutlu’yu ve ekibini destekleyeceğiz.’  diye konuştular.

Oda yöneticilerinin desteklerinden büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, ‘Yaptığım çalışmalarda teşkilata en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösterdim. Bundan sonra da camianın emrinde olacağım. Bu koltuklar geçici, mühim olan görev süremiz boyunca teşkilatımıza, kentimize ve ülkemize faydalı olabilmek, yarın bir gün görevden ayrılınca iyi anılmaktır. ‘ dedi.

Genel kurulların çoğunun tamamlandığını kaydeden Mutlu, ‘Esnaf sanatkarlar kongrelerinde hem yeni yöneticilerini seçiyor, hem de mesleki ve genel sorunlarını tartışarak çözüm önerileri almak için çaba sarf ediyor.  İzmir’de esnaf teşkilatının genel kurulları bugüne kadar heyecanlı bir atmosferde, sevgi ve saygıya dayalı şekilde gerçekleşti. Birlik Başkanı olarak bütün arkadaşlarımdan isteğim, bundan sonra da sevgi, saygı ve hoşgörüyü hiç elden bırakmadan genel kurullarımızı düğün, bayram havasında geçirmemiz. Odalarda yöneticilik yapmak özveri ister. Sorunlarımıza çözüm arayıp el ele kol kola seçimlere gitmeliyiz.’ şeklinde konuştu.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun