Mutlu yeniden İZKA yönetiminde…

Mutlu yeniden İZKA yönetiminde…

 

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) genel kurulunda yapılan seçimler sonucunda yeniden yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

90 oyla, adaylar arasında en fazla oyu alarak ve açık ara farkla seçilenyeni dönemde de kentin ve İzmir halkının çıkarları doğrultusunda diğer kurumlarla konsensüs içinde çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.

Esnaf teşkilatının İzmir’in geleceğinin şekillenmesinde önemli bir yere sahip olan İZKA’yı oldukça önemsediğini kaydeden Mutlu, ‘Genel kurul sonucunda yeniden bana görev verildi. Bu önemli görevin getirdiği sorumluluğun bilinci içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Başta temsil ettiğimiz esnaf ve sanatkarlar olmak üzere İzmir’in  her kesimin gelişimine, kentin kalkınmasına katkı koymak için çaba sarf edeceğiz. Bu çalışmaları yaparken de toplumu oluşturan katmanlarla ve diğer kuruluşlarla uyum içinde çalışmaya özen göstereceğiz. Yeniden beni bu göreve layık gören delegelere ve genel kurula katkı koyan herkese teşekkür ederim’

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun