İESOB’den Engin’e nezaket ziyareti…

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, bir süre önce İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı görevine getirilen Rıfat Engin’i makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Ziyarette İESOB Başkanvekilleri Selehattin Arslan, Hulusi Demir ile Şekerciler ve Pastacılar Odası Başkanı Hamdi Yapıcı ve İESOB Genel Sekreteri Özcan Kılkış da Mutlu’ya eşlik etti.

İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı ile esnaf teşkilatının uzun süredir işbirliği içinde çalıştığını hatırlatan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, ‘Türkiye’de vergi tahsilatında İzmir’in başarısı ortada. İzmir esnaf  teşkilatı da yıllardır vergi dairesi başkanlığı ile uyum içinde çalışmalar sergileyerek vergi tahsilatlarının başarısına katkı koymaya gayret ediyor. Çünkü teşkilat mensuplarımız,  vergi gelirlerinin devlet işleyişinde hayati rol oynadığının  bilinci içinde hareket etmekte, kentin ve ülkenin refahı için üzerine düşeni yapmaktadırlar. Bundan sonra da vergi tahakkuklarında ve tahsilatlarında başarı çıtasını daha yukarıya taşınmasını arzulamaktadırlar. Bugün Rıfat Engin’e başarılar dilemek ve işbirliklerimize bundan sonra daha fazla katkı koymaya hazır olduğumuzu beyan etmeye geldik.’ diye konuştu.

Esnaf sanatkarların Türk toplumundaki önemine değinen İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin ise, ‘Esnaf teşkilatını yakından tanıyoruz. Uzun süredir ortak çalışmalarda bulunuyoruz. İzmir Esnaf Teşkilatının maddi ve manevi anlamda bize büyük destekleri olmuştur.’ dedi.

Esnaf sanatkarların ayakta kalmaları için iyi niyetli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Engin, ‘Esnaf sanatkarların ülke hamurundaki, sosyal yaşamdaki yerini iyi biliyoruz. Toplumun önemli dinamiği olan bir kesimi temsil ediyorsunuz. İyi diyaloglarımızı sürdürmeye özen göstereceğiz. Her sorunda kanunlar çerçevesinde esnaf sanatkarların yanında olacağız. Hep birlikte ülkeyi ileriye götürmek için omuz omuza çalışmayı sürdüreceğiz’ şeklinde konuştu.

 

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun