İESOB’den eğitim hamlesi…

 

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB), esnaf sanatkar ailelerinin indirimli eğitim hizmetlerinden yararlanabilmeleri için kolları sıvadı. 

Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları ile protokolimzalayan Birlik yöneticileri, önümüzdeki yıl İzmirli esnaf sanatkarların ailelerine yüzde 40’a varan indirim oranlarıyla eğitim imkanları sunacak.

2017-18 Öğretim Yılı

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ile Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Başkanı Opr. Dr. Ali Deniz’in imza koyduğu protokol bir yıl süreli olacak. Protokolden esnaf sanatkarların yanısıra,  yanlarındaki elemanları, teşkilat çalışanları  ilebirinci derecede yakınları faydalanabilecek.  

Esnaf sanatkarlar durumlarını gösteren belgeleri ibraz ederek Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları’nın Buca ve Bornova kampüslerindeki anaokulu, İlk ve ortaokullarının eğitim hizmetlerinden yararlanabilecek.

Yeni kayıt başvurularında, 2017-18 eğitim ve öğretim dönemine ait güncel kayıt ücretlerinden Bornova Kampüsü için Mayıs ve Haziran aylarında yüzde 40, Temmuz ve Ağustos ayları için yüzde 30; Buca Kampüsü için Mayıs ve Haziran aylarında yüzde 30, Temmuz ve Ağustos aylarında yüzde 20 oranlarında indirim yapılacak. İndirimli ödemelere taksitli seçenekler de sunulabilecek. 

Bilgi çağı

İESOB’nin eğitim çalışmalarına ayrı bir önem verdiğine dikkat çeken Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu, ‘Yeni nesillerin bilgi ile donatılmış, iyi eğitimli birer fert olarak yetişmeleri gelişen çağın bir gereğidir.Bilgi çağını yaşadığımız şu dönemde artık ‘Ne iş olsa yaparım’ devri kapanmıştır. Bilgi edinmek ve bu bilgiyi kullanarak üretmek, pazarlamak önem kazanmıştır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin iyi eğitimli olmaları hem onların gelecekleri hem de ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için zaruridir.

İESOB bu düşünceler içinde yürüttüğü eğitim çalışmalarına yeni bir halka daha eklemiştir. Zor ekonomik koşulları altında geçim mücadelesi veren üyelerimizin birinci derecede yakınlarına tanınacak indirimli eğitim fırsatı, onların omuzlarındaki yükü de bir nebze olsun hafifletecektir’ diye konuştu.

Esnaf sanatkarların toplumsal yaşamın değişmez parçası olduğuna dikkat çeken Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları Başkanı Dr. Ali Deniz ise, esnaf teşkilatlarına hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını belirtti.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun