İESOB Yerel seçim adaylarını ağırladı…

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Demokratik Sol Parti’nin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını biraraya getirdi.

Toplantılara Cumhuriyet Halk Partisi’nden Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Urla Belediye Başkan Adayı Sibel Uyar, Dikili Belediye Başkan Adayı Ahmet Mustafa Tosun, Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, Bornova Belediye Başkan Adayı Olgun Atilla ile CHP İl Başkanı Ali Engin  katıldı.

Demokratik Sol Partisi’nden ise Büyükşehir Belediye Adayı Selçuk Karakülçe, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan, Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Muzaffer Dönmez, Çiğli Belediye Başkan adayı Sıddık Soysal, Balçova Belediye Başkan Adayı Semra Aksakal Kayacan, Tire Belediye Başkan adayı Cenk Dolu , Selçuk Belediye Başkan adayı Hüseyin Kireç katıldı.

İESOB Konferans Salonu’nda yapılan ve oda başkanlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu, yerel seçim adaylarına esnaf sanatkarların sorunlarını ve beklentilerini aktardı. Mutlu özellikle AVM, İşyeri açma ve çalıştırma ruhsatları, harç ve resim ücretleri, katı atık bedelleri, altyapı-kaldırım çalışmaları, pazaryerleri, kayıtdışı, yerel yönetimlerde esnaf sanatkarların temsili, küçük sanayi siteleri ve ulaşım konularındaki sıkıntıları dile getirdi.

Toplantıya katılan tüm adaylara İESOB’nin yerel yönetimlerde kesimin sorunlarını ve çözüm önerilerini aktaran kitapçığı da dağıtıldı.

 

 

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun