İESOB MHP adaylarını ağırladı…

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları ile oda başkanlarını biraraya getirdi.

Toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer, Balçova belediye başkan Adayı Murat Sevengül,  Bornova Belediye Başkan Adayı Erol Bahtiyar, Buca Belediye Başkan Adayı Levent Çizmeli, Çiğli Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Yalçın Dilaveroğlu, Gaziemir Belediyesi Başkan Adayı Köksal Koç, Karabağlar Belediyesi Başkan Adayı Cihan Demir, Karşıyaka Belediyesi Başkan Adayı Lütfü Kılıç, Narlıdere Belediyesi Başkan Adayı Umut Göl, Konak Belediyesi Başkan Adayı Adil Özyiğit  ile il başkanı Necat Karataş katıldı.

İESOB Konferans Salonu’nda yapılan ve oda başkanlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu, yerel seçim adaylarına esnaf sanatkarların sorunlarını ve beklentilerini aktardı. Mutlu özellikle AVM, İşyeri açma ve çalıştırma ruhsatları, harç ve resim ücretleri, katı atık bedelleri, altyapı-kaldırım çalışmaları, pazaryerleri, kayıtdışı, yerel yönetimlerde esnaf sanatkarların temsili, küçük sanayi siteleri ve ulaşım konularındaki sıkıntıları dile getirdi.

Toplantıya katılan tüm adaylara İESOB’nin yerel yönetimlerde kesimin sorunlarını ve çözüm önerilerini aktaran kitapçığı da dağıtıldı.

 

 

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun