Halka hizmet, esnafa destek…

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Bornova Belediyesi bir süre önce başlattıkları işbirliğinin kapsamını genişletti.

Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’nde Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla ile İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu’nun imza koyduğu protokol, ilçe esnaf sanatkarının indirimli mal ve hizmet sunumunu içeriyor.
Bornova Belediyesi ile pek çok ortak proje gerçekleştirdiklerini hatırlatan İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, ‘Bornova esnaf sanatkarlarımızın yoğun olduğu ilçelerin başında geliyor. Bugüne kadar belediye başkanı Olgun Atilla ile kent ve esnaf kesimi yararına pek çok ortak çalışma yaptık. Bu çerçevede bir süre önce üniversite öğrencilerine yönelik bir proje geliştirmiştik. Buna göre belediyenin dağıttı kartlardan alan öğrencilere esnaf sanatkarlarımız indirimli mal ve hizmet sunuyorlardı. Şimdi bunun kapsamını genişletiyoruz. Bu uygulamadan Bornova’da yaşayan her kes yararlanabilecek. Bu şekilde hem halka hizmet veren hem de esnaf sanatkarlara destek olan bir proje üretmiş oluyoruz’ dedi.
İmzalanan işbirliğinin Belediye ile Esnaf Teşkilatı’nın dostluk, kardeşlik anlaşması olduğunu söyleyen Mutlu, ‘Kentleri aydınlatan, toplumsal yaşamı güçlendiren esnaf sanatkarlara sahip çıkmak gerekiyor. Üyelerimizin AVM’lerin acımasız ve haksız rekabetine karşı verdiği mücadelede her zaman yanımızda olan Olgun Atilla’ya teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.

Fotoğrafların devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz

Halka hizmet esnafa destek…

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun