Genel Sekreterler Eğitim Toplantısı

Genel sekreterler bilgilendirildi…

 

Esnaf sanatkarların son kolaylıklardan daha fazla yararlanabilmeleri amacıyla, torba yasasının getirdiği oda aidatları, vergi ve SGK borçlarını  yapılandırma kolaylığı, yeni eğitim merkezi,  İŞKUR teşvikleri ve indirimli elektrik kullanımı konularında  İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, bağlı odaların genel sekreterlerine  bilgilendirme semineri düzenledi.

İstanbul ve Ankara’dan gelen uzmanların da ayrıntılı bilgiler verdikleri seminere İŞKUR İl Müdürü Kadri Kabak, SGK İl Müdürü Engin Bilgili, Gümrük Ticaret İl Müdürü Cevat Akgönüllü ile  İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin de katıldı.

Genel sekreterleri yakın çalışma arkadaşı olarak kabul ettiklerini belirten İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, ‘Sizler odalarımızın üyeye açılan penceresisiniz. Genel sekreterler başkanın, yönetim kurulu üyelerinin en güvendikleri mesai arkadaşlarıdır. Çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Dolayısıyla bugün konunun uzmanlarından ve il müdürlerinden elde edeceğiniz bilgilerle üyelerinizi doğru yönlendirecek, yeni kolaylıklardan daha fazla esnaf sanatkarın yararlanmasını sağlayacaksınız. İzmir Birliği,  oda genel sekreterlerini doğru ve en iyi şekilde aydınlatmak adına il müdürleri ve diğer illerden gelen konularının uzmanlarını sizlerle buluşturdu. Sizlerin de üyelerinizi en iyi şekilde bilgilendireceğinize inanıyorum.’ diye konuştu.

İl müdürlerinin kısa konuşmalarının ardından Ankara’dan gelen SGK uzmanı Reşide Yamaç, Sigortalı tescil daire Başkanı Savaş Alıç, Vergi Dairesi Tahsilat Müdürü Mustafa Taşar, İŞKUR Uzmanı Anıl Tamburacı, İstanbul’dan gelen Zorlu Enerji Satış Müdürü Cüneyt Tınaz, Zorlu Enerji Satış Uzmanı Ozan Akdağlı genel sekreterleri konularında bilgilendirerek gelen soruları ayrıntılı olarak cevaplandırdılar.

Seminer sonunda İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, seminere katılan oda genel sekreterlerine sertifikalarını verdi.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun