Esnaf teşkilatı Mutlu'nun yanında...

Mayıs ayında yapılacak İESOB genel kurulu öncesi genel kurullarını tamamlayan odaların yeni yöneticileri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’ya destek ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde İzmir Kurukahveciler Odası yöneticileri, Birlik Başkanı Mutlu’ya gümüş bir kahve takımı hediye etti.

İzmir Kasaplar Odası Başkanı Ceyhan Yücelmiş,  İzmir Kurukahveciler Odası’nın yeni başkanı İlyas Gönen,  ile İzmir Elektronikçiler Odası Başkanı Ali Üstün ve yöneticileri, İESOB genel kurulunda Zekeriya Mutlu ve ekibinin yanında olacaklarını açıkladılar.

Ziyaretlerde konuşan oda yöneticileri, ‘Birlik Başkanımız Zekeriya Mutlu’nun çalışmalarından memnunuz.  Her faaliyetimizde Mutlu’yu ve ekibini hep yanımızda gördük. Birlik genel kurulunda da çalışmalarını takdir ettiğimiz Zekeriya Mutlu’yu ve ekibini destekleyeceğiz.’  diye konuştular.

Oda yöneticilerinin desteklerinden büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, ‘Yaptığım çalışmalarda teşkilata en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösterdim. Bundan sonra da camianın emrinde olacağım. Bu koltuklar geçici, mühim olan görev süremiz boyunca teşkilatımıza, kentimize ve ülkemize faydalı olabilmek, yarın bir gün görevden ayrılınca iyi anılmaktır.’ dedi.

İzmir’de esnaf teşkilatının genel kurullarının hoşgörü çerçevesi içinde geçtiğini hatırlatan Mutlu, ‘Odalarda yöneticilik yapmak özveri ister. Bu zor göreve aday olan arkadaşlarımızın, kongrelerde sevgi ve saygıya dayalı şekilde mücadele etmeleri Türkiye’ye örnek oldu.’ şeklinde konuştu.

 

FOTO ALTLARI.

 

FOTO 1:  İzmir Kasaplar Odası Başkanı Ceyhan Yücelmiş ve yönetimi

FOTO 2: İzmir Kurukahveciler Odası yönetimi Başkanları Mutlu’ya gümüş kahve takımı hediye etti.

FOTO 3: İzmir Elektronikçiler Odası Başkanı Ali Üstün yönetimiyle Mutlu’yu ziyaret etti.

 

 

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun