Balçova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yeni Hizmet Binası Açıldı.

Balçova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yeni Hizmet binasını düzenlediği törenle açtı. Törene İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği(İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve çok sayıda esnaf ve oda başkanı katıldı.
Açılış töreninde konuşan Balçova Esnaf Odası Başkanı Ali İhsan Boyacı ‘ ‘Hizmet verdiğimiz eski binamız küçük, kullanışsız ve Balçova’nın en eski binalarından biriydi. Esnaf ve sanatkarlarımızla toplanabileceğimiz ve eğitimler düzenleyebileceğimiz kapasiteye sahip değildi. Bu sebeple esnaf ve sanatkarımıza daha iyi hizmet verebilmek için önemli bir adım attık. Yeni hizmet binamızın bodrum katı arşiv, birinci katı toplantı salonu olarak hizmet verecektir. Esnaf odası esnafımızın ikinci evidir. Bu konuda bize destek veren Balçova Belediye Başkanımız Mehmet Ali Çalkaya ve İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu’ya çok teşekkür ediyorum ’’dedi.
Balçova’da yıllardır esnaflık yaptığını belirten İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ‘‘Yeni hizmet binasının açılışı için bir araya geldik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Balçova’nın bugünlere gelene kadar sıkıntılarını buradaki esnaf ve sanatkarlarla beraber yaşadık. Esnaf ve sanatkar mahallenin ışığıdır. Eğer ışıkları kapatırsa Balçova karanlık biryer olur. Bu kent için esnaf ve sanatkarın yaşaması lazım. Unutmayın ki esnaf ülkenin bel kemiğidir. Bu sebeple birlik ve beraberlik içinde birbirimize yardımcı olmalıyız ’’ dedi.
Esnaf teşkilatı olarak Balçova’daki büyük mağazalardan sıkıntılı olduklarının altını çizen Mutlu ‘‘ Üçkuyular pazaryerini pazarcıların elinden aldılar. Şimdi oraya büyük bir mağaza yapılıyor. Bu bölgede alışveriş merkezi sayısı çok fazla ve şimdi yenisi ekleniyor. Mağazalar olmasın demiyoruz ancak şehrin dışında kurulmalıdır ‘’ diye konuştu. 
Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ise ‘‘ Yeni hizmet binamız çok güzel olmuş. Binanın yapılış aşamasından, dekorasyonuna kadar destek oldum. 13yıldır Belediye Başkanıyım Balçova esnafına bir kuruş ceza yazdırmadım. Elimden geldiği kadar üreten esnafa destek olmaya devam edeceğim ‘’ dedi

LİNK: Balçova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yeni Hizmet Binası Açıldı.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun