Aydın’dan İESOB’ye veda ziyareti…

Aydın’dan İESOB’ye veda ziyareti

 

Ankara Personel Başkanlığı’na atanan İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay İbrahim Aydın, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’ya veda ziyaretinde bulundu.

Ziyaretinde Mutlu’nun yanısıra İESOB Başkanvekili İbrahim Bayram ve Birlik yöneticileriyle biraraya gelen Aydın, 2 yıldır İzmir’de görev yaptığını hatırlatarak, ‘Kurmay albayların görev süresi iki yıl. Bu süre zarfında İzmir’de çok güzel günlerimiz oldu.  Diğer kurumlarla dayanışma içinde toplumsal fayda sağlayan işlere imza attık. İzmir Esnaf Teşkilatı kent yaşamında önemli işlevler üstlenen bir kesim. Bu kesimin temsilcileri olarak sizlerle de samimi diyaloglar içinde birlikte hareket etme imkanını yakaladık. Bu nedenle de Ankara’ya gitmeden İzmir Birliği’ne veda ziyaretinde bulunmak istedim’ diye konuştu.

Aydın’a yeni görevinde başarılar dileyen İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, esnaf sanatkarların toplumun her kesimiyle barışık olduğunu dile getirdi.

Üyelerinin sosyal yaşamda önemli yere sahip olduğunu belirten Mutlu, ‘Esnaf sanatkarlar sadece ekonomik anlamda değil, sosyal ve kültürel alanlarda da içinde yaşadıkları topluma katkı koyarlar. Biz de böyle bir kesimin temsilcileri olarak kentteki her kurum ve kuruluşla sağlam diyaloglar içinde ortak çalışmalar yapmaya, sadece üyelerimizin değil, İzmirlilerin de ortak çıkarlarını gözetmeye ve onlara hizmet etmeye özen gösteriyoruz. Bu çerçevede göreviniz boyunca sizinle birlikte çalışmaktan da mutluluk duyduk. Yeni görevlerinizde de başarılı çalışmalarınızı sürdüreceğinize gönülden inanıyoruz’ dedi.

Ziyaret sonunda İESOB Başkanı Mutlu, esnaf sanatkarlara ve İzmir’e verdiği katkılardan dolayı İbrahim Aydın’a bir çiçek ve teşekkür plaketi sundu.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun