32. Ahilik Haftası ikinci gün etkinlikleri Güzelbahçe'de gerçekleştirildi.

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, Birlik yöneticileri ve komite üyeleri Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin yurtdışında olması nedeniyle Başkanvekili Ender Özkılınç ile ilçe kaymakamı Hüseyin Kulözü'nü makamlarında ziyaret ederek güne başladı. Özkılınç ve Kulözü, esnaf yöneticileriyle birlikte gün boyu süren bütün etkinliklere katıldı.
Ziyaretlerin ardından Güzelbahçe Sanayi Sitesi'nde esnaf sanatkarlarla sabah kahvaltısı yapıldı. Kahvaltıya ayrıca İzmir milletvekilleri Kani Beko ile Tacettin Bayır da katıldı.
Güzelbahçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Eğitim Salonu'nda Şed Kuşatma törenini içeren sinevizyon gösterisinin ardından başarılı öğrencilere sertifikaları verildi. Oda eğitim salonundaki törene katılan İESOB Onursal Başkanı Mehmet Ali Susam da Ahilik ilkelerinin toplumsal yaşamdaki önemine değindi.
Törenin ardından protokol üyeleri Güzelbahçe ve Yelki Çarşılarını dolaşarak esnaf sanatkarlara günün anlam ve önemini anlatan broşürler ile karanfil dağıttılar, çarşı esnafı ile sohbet ettiler. Halka Güzelbahçe'de Ahi Pilavı, Ahi Helvası, Yelki'de ise Ahi Lokması ikram edildi.

Fotoğrafların devamı için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz

32. Ahilik Haftası ikinci gün etkinlikleri Güzelbahçe'de gerçekleştirildi.

Bize sorun bilgiye ulaşım açısından en uzun süren yöntemdir.
Önce aşağıdakileri deneyebilirsiniz.
Bize Sorun